Google+
Bewust Floreren
HOME » WERKWIJZE & THERAPIEËN

 

 

 

 

PSYCHO - MENTALE THERAPIE

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

WERKWIJZE

 

Uniek begeleidingstraject                                      BewustFlorerenvrijheid025-.png

Na de intake, om helder te krijgen welke klachten je hebt en hoe ze je leven beïnvloeden gebieden, volgt direct de eerste behandeling. Dit kan bestaan uit extra informatie over jou klachten en hoe zij je brein aansturen. Of misschien ben je al zover dat je een specifieke oefening kan doen. Of dat een vorm van hypnose of regressietherapie beter is voor jou.

Tijdens de behandelingen zullen nuchtere rationele psychologische aspecten als ook het gevoel en  emoties de revue passeren. Ze krijgen de aandacht die ze verdienen.

 

Oorsprong

Juist door het probleem vanaf de verstandelijke psychologische kant  én het gevoel met de bijbehorende emoties te benaderen wordt de kern snel duidelijk. Op deze manier wordt het verband tussen lichaam en geest snel opgespoord.

Zodoende krijgt het herstelproces een flinke impuls, kan er snel resultaat zijn. Dat biedt uitzicht op verbetering en het geeft een positieve motivatie om door te gaan.

 

Meest zichtbaar

  • Wanneer fysieke klachten de boventoon voeren gaan we pas verder als uitgesloten is dat er géén medische oorzaak is. Vervolgens kijken we naar de huidige mobiliteit, de mate van pijn en de beperkingen die het met zich meebrengt. Daarna starten we direct met het programma. Regelmatig is er aan het einde van de sessie al verbetering waarneembaar.                                
  • Als de mentale en psychologische klachten het meest naar voren komen kunnen we starten met het vergroten van de mentale weerbaarheid. Tegelijkertijd help ik je met het opsporen van de negatieve oorsprong van de problemen. Aansluitend gaan we aan de slag om deze om te zetten naar een positief gevoel zodat je beter gaat functioneren. Hiervoor zijn prachtige technieken beschikbaar zoals hypnotherapie en regressietherapie. Hierdoor kan je zelfvertrouwen en veerkracht toenemen.

 

En daarna?

Voor iedere behandeling wordt aan de hand van de verbeteringen bepaald welke (combinatie van) behandelmethodes nodig is. Hierdoor gaat iedere behandeling het maximale resultaat brengen en blijven de resultaten beter behouden. Meestal worden je klachten snel minder en worden de periodes tussen de behandelingen steeds groter. Dit gaat je helpen om het vertrouwen in jezelf en je lichaam te vergroten.

JA, ook jij kan pijnvrij en klachtenvrij worden! Het leven wordt weer van jou!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carry van Veen www.bewustfloreren.nl T:06-24 44 53 66

De Muddegezaai 13    8252 KC Dronten

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

      Bewust Floreren kiest voor groen Recycling-Symbol-1.jpg