Google+
Bewust Floreren
HOME » WERKWIJZE & THERAPIEËN

 

 

 

 

PSYCHO - MANUELE THERAPIE

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

WERKWIJZE

Impressie video's, foto's en meer: https://www.facebook.com/bewustfloreren/ 

 

Uniek begeleidingstraject                                      Carry manuele therapie

Na de intake, om helder te krijgen welke klachten en gebieden van het leven aandacht verdienen, volgt direct de eerste behandeling. Ter plaatse wordt bekeken welke combinatie van methoden voor jou het optimale resultaat kan gaan bieden.

Tijdens bijna alle behandelingen zullen de fysieke én mentaal-psychologische aspecten de revue passeren. Ze krijgen de aandacht die ze verdienen.

 

Oorsprong

Juist door het probleem vanaf zowel de fysieke als van de psychologische kant te benaderen wordt de kern snel duidelijk. Daarnaast kan op deze manier het verband tussen lichaam en geest worden opgespoord.

Wanneer de kern vervolgens ook vanaf meerdere kanten wordt aangepakt, krijgt het herstelproces een flinke impuls.

Zodoende kan er snel resultaat zijn, wat uitzicht biedt op verbetering en het geeft een positieve mentale stimulans.

 

Meest zichtbaar

  • Wanneer fysieke klachten de boventoon voeren wordt eerst letterlijk het lichaam rechtgezet d.m.v. Dorntherapie. Waar nodig kan deze aangevuld worden met een gespecialiseerde balans- of Breuss massage. Vaak staat het lichaam al tijden scheef zonder dat je het weet. Het kan voor een scala aan klachten zorgen waarvoor ogenschijnlijk geen reden te vinden is en die ook lang niet altijd als "klachten" waarneembaar zijn.                                                               De methode die ik gebruik om het lichaam recht te zetten geeft niet alleen verlichting aan fysieke klachten. Het pakt ook problemen aan op emotioneel / mentaal gebied aan. Gelijktijdig zorgt het ervoor dat je energie weer kan stromen. Regelmatig worden via deze methode al (een deel van de) klachten opgelost.                                                     Bij pijnklachten kan, naast diverse manuele therapieën, ook hypnotherapie ingezet worden om beter met de pijn om te kunnen gaan. Ook kan hypnotherapie helpen om de pijn minder hevig te ervaren.                                          

 

  • Als de mentale en psychologische klachten het meest naar voren komen kunnen we starten met het vergroten van de mentale weerbaarheid. Tegelijkertijd help ik je met het opsporen van de negatieve oorsprong van de problemen. Aansluitend gaan we aan de slag om deze om te zetten naar een positieve en bruikbare beleving. Hiervoor zijn prachtige technieken beschikbaar zoals hypnotherapie en regressietherapie. Hierdoor kan je zelfvertrouwen en veerkracht toenemen.

 

En daarna?

Voor iedere behandeling wordt aan de hand van de verbeteringen bepaald welke (combinatie van) behandelmethodes nodig is. Hierdoor gaat iedere behandeling het maximale resultaat brengen en help ik je de resultaten te behouden. Meestal worden je klachten snel minder en worden de periodes tussen de behandelingen steeds groter. Dit gaat je helpen om het vertrouwen in jezelf en je lichaam te vergroten.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carry van Veen www.bewustfloreren.nl T:06-24 44 53 66

De Muddegezaai 13    8252 KC Dronten

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

      Bewust Floreren kiest voor groen Recycling-Symbol-1.jpg