Google+
Bewust Floreren
HOME » WERKWIJZE & THERAPIEËN » PSYCHOTHERAPIE

 

 

 

 

PSYCHO - MENTALE THERAPIE (mind-body therapie)

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

MENTALE EN PSYCHOLOGISCHE THERAPIE

MINDBODY THERAPIE

 Van last naar leven

 

 • Wil je eindelijk af van faalangst, een (bijna) burn-out, niet lekker in je vel zitten, piekeren en malen, relationele problemen met collega's of partner?
 • Zou je graag beter met je lichamelijke (pijn)klachten willen kunnen omgaan? Zou je ze willen verlichten?
 • Om daardoor weer meer te kunnen doen wat je wilt doen?

Deze therapievorm kan je daarmee helpen!

 

Breed inzetbaar

Met de mentale en psychologische therapieën  kan gewerkt worden aan emotionele, psychische of lichamelijke klachten. Deze eigentijdse behandelingen  bestaan uit  effectieve en snelwerkende methoden.

Er zijn verschillende vormen van therapie mogelijk. Sommige bestaan uit vormen van coaching om inzicht te krijgen in de klachten en de samenhang met diverse factoren in je leven. Vervolgens kunnen we je helpen met deze te optimaliseren door een positieve "mindset" te ontwikkelen.

 

Tijdens andere onderdelen van de therapie werken we met  een heel natuurlijk verschijnsel dat vanzelf ontstaat door je te concentreren. Je kunt het vergelijken met het kijken naar bijvoorbeeld een boeiende film: je leeft mee in de film, maar je weet tegelijkertijd ook waar je bent. Je zou het een soort "dubbel bewustzijn" kunnen noemen.  Door dit "dubbele bewustzijn" kun je goed ontdekken hoe de verschillende factoren invloed kunnen hebben op je leven. Dit specifieke bewustzijn kan ook duidelijke maken hoe vroegere ervaringen kunnen doorwerken tot op dit moment. Dit kunnen zowel negatieve als positieve ervaringen zijn.

 

Herken je dat?

Iedere keer maar weer opnieuw tegen dezelfde soort problemen aanlopen?160331CarryBewustFloreren_vrijstaanddef-7kopiekopie.png

Meestal kun je aan de hand van één of twee (onverwerkte) gebeurtenissen toegang krijgen tot alle ervaringen die door hetzelfde thema verbonden zijn. Die ervaringen kunnen voorkomen in meerdere ‘belevingsgebieden’:  vorige levens, de prenatale tijd en de geboorte, of tussen je geboorte en nu. Sterker nog: vaak blijken ervaringen rondom een bepaald thema in alle drie van de hierboven genoemde gebieden voor te komen. Door te werken in de verschillende gebieden bereik je het beste resultaat.

 

Diezelfde staat van bewust zijn kan ingezet worden om lichamelijke (pijn)klachten minder hevig te gaan ervaren. Naast ze minder hevig te gaan ervaren helpt het ook om er makkelijker mee om te gaan. Door deze combinatie kan je je vrijer gaan voelen om de dingen te doen zoals je ze zou willen doen.

 

Combinatie(s) voor balans

Afhankelijk van je klachten en je levensverhaal kunnen we gaan kiezen  uit    hypnotherapie,    regressietherapie  of counseling. 

Om de therapie nog effectiever te maken kunnen binnen deze hoofdstromen verdere specifieke combinatie(s) gemaakt worden. Hiermee kan ik je helpen om meer balans en zelfvertrouwen te vinden en evenwichtiger in het leven te staan.

 

De volgende therapievormen bied ik je aan:

 • Hypnotherapie
 • Regressie therapie
 • Coaching / counseling
 • NLP (Neuro Linguistisch Programeren)
 • Visualisaties
 • Ontspanningsoefeningen
 • Innerlijk-kind werk
 • Ik-versterking
 • Innerlijke delen
 • Gestalt- en mindfulness technieken

 

  


‘Haal de pijn uit je leven!’

Ik ben Carry van Veen, therapeut, pijn- en levenscoach. Mijn levenswachtwoord is: HLIVJ! Het leven is van jou! Ik ben enorm gedreven om  jou van jouw pijn af te helpen. Waarom? Omdat het mijzelf ook op deze manier gelukt is. Omdat ik er van droom dat ook jij een fijn en vervuld leven kan hebben. Dat je het maximale plezier uit je leven te kunnen halen.

Hoe geweldig is het als je een vervuld leven hebt, vrij van pijn, vol levenslust, je pure zelf zijn.

De afgelopen jaren heb ik honderden cliënten mogen helpen om van hun pijnklachten af te komen. Om persoonlijk te groeien en positief in het leven te staan.

Mijn kracht is om therapie speciaal en doelgericht af te stemmen op de specifieke behoeften van jou, mijn cliënten. Ze te stimuleren om hun unieke kwaliteiten en gaven te ontdekken, kansen te zien en doelen te halen.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carry van Veen www.bewustfloreren.nl T:06-24 44 53 66

De Muddegezaai 13    8252 KC Dronten

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

     Bewust Floreren kiest voor groen Recycling-Symbol-1.jpg  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb