Google+
Bewust Floreren
HOME » WERKWIJZE & THERAPIEËN » HYPNOTHERAPIE

 

 

 

 

PSYCHO - MENTALE THERAPIE (mind-body therapie)

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

HYPNOTHERAPIE

Moderne hypnotherapie

 

Moderne hypnotherapie heeft veel te bieden. Zo kan je werken aan:

  • Emotionele klachtenDumptheLoadBewustFlorerenregressietherapie-1.jpg
  • Psychische problemen
  • Lichamelijke (pijn) klachten.

 

Tevens is het een manier om je bewuster te worden van allerlei belemmerende gedachten en gedragspatronen in je leven en je daarvan te bevrijden. Deze therapievorm helpt om sneller en makkelijker bij je emoties en gevoel te komen. Om eenvoudiger negatieve lading van gebeurtenissen af te halen. Eindelijk je rugzak leegmaken. Het ondersteunt je in transformeren naar meer balans, zelfvertrouwen en optimistisch in het leven staan.

 

Ook bij (chronische) pijn

Hypnotherapie kan je helpen om pijnklachten minder heftig te ervaren. Het kan je leren om beter met de pijn om te gaan. De therapie kan je gaan helpen om meer vrijheid te gaan voelen en om de dingen te doen zoals die je graag wilt doen.

 

Moderne Hypnotherapie is niet te vergelijken met de klassieke hypnotherapie, waarbij de cliënt in een hele diepe trance gaat en zich weinig herinnert van wat er gebeurt tijdens de sessie.

 

Ontspanning en veerkracht DagdromenHypnotherapieBewustFloreren.jpg

Moderne hypnotherapie maakt gebruik van een combinatie van ontspanning en gerichte aandacht die je kunt vergelijken met dagdromen. Het gaat om een natuurlijk verschijnsel dat je vast zelf wel eens hebt meegemaakt. Bijvoorbeeld dat je zo gefocust en ontspannen een boek leest of naar een film kijkt dat je niet meer afgeleid wordt door de omgeving.

Moderne hypnotherapie maakt doelgericht gebruik van deze natuurlijke vorm van aandacht richten waardoor je het denken voldoende loslaat, maar toch alert en bewust blijf, om in contact te komen met diepere lagen van jouw bewustzijn.

Op deze manier kom je, bijvoorbeeld, gemakkelijker in contact met vroegere ervaringen, emoties en gedachten die jouw leven kunnen beperken of blokkeren en wordt inzicht verkregen in de oorzaak van de klachten. Ook kan contact worden gemaakt met het onbewuste en kan je bronnen aanboren in jezelf zoals nieuwe levensenergie waarmee nieuwe mogelijkheden en oplossingen ontstaan.

 

EINDELIJK JE RUGZAK LEEG

 

 


‘Haal de pijn uit je leven!’

Ik ben Carry van Veen, therapeut, pijn- en levenscoach. Mijn levenswachtwoord is: HLIVJ! Het leven is van jou! Ik ben enorm gedreven om  jou van jouw pijn af te helpen. Waarom? Omdat het mijzelf ook op deze manier gelukt is. Omdat ik er van droom dat ook jij een fijn en vervuld leven kan hebben. Dat je het maximale plezier uit je leven te kunnen halen.

Hoe geweldig is het als je een vervuld leven hebt, vrij van pijn, vol levenslust, je pure zelf zijn.

De afgelopen jaren heb ik honderden cliënten mogen helpen om van hun pijnklachten af te komen. Om persoonlijk te groeien en positief in het leven te staan.

Mijn kracht is om therapie speciaal en doelgericht af te stemmen op de specifieke behoeften van jou, mijn cliënten. Ze te stimuleren om hun unieke kwaliteiten en gaven te ontdekken, kansen te zien en doelen te halen.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carry van Veen www.bewustfloreren.nl T:06-24 44 53 66

De Muddegezaai 13    8252 KC Dronten

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

     Bewust Floreren kiest voor groen Recycling-Symbol-1.jpg